In de Cloud

Uw gegevens staan in de cloud. Wat houdt dat in?

Uw gegevens staan veilig bij Cloud vps

Om uw gegevens veilig op te slaan heeft mijnpersoneelsdossier.nl gekozen voor Cloudvps. Cloudvps is ruimschoots gecertificeerd om uw gegevens veilig op te slaan. De gegevens zijn verwerkt in een Cloud in Nederland.

Certificeringen

Steeds meer bedrijven en overheidsinstellingen slaan bedrijfsgevoelige data op in de cloud. Deze partijen hebben daardoor een duidelijke behoefte aan bepaalde normen om een minimum service level te garanderen. Wij bieden onze klanten deze garantie via onze diverse certificeringen.

ISO 9001

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en borgt de kwaliteit van onze service en klanttevredenheid. Wij voeren periodiek klanttevredenheidsonderzoeken uit waarmee we onze processen evalueren. Op basis van de resultaten ervan maken wij waar nodig aanpassingen om beter met u te kunnen samenwerken.

ISO 27001

De ISO 27001 is de meest gebruikte security management certificering buiten de Verenigde Staten. Deze certificering bestaat uit 133 controls en is van toepassing op de inrichting van het gehele Informatie Beveiligings Management Systeem. Wij hebben in 2012 de 2005 versie geimplementeerd, de ISO 27001:2005. In 2015 zijn we gehercertificeerd tegen de 2013 versie: ISO27001:2013. Het certificaat, de Statement of Applicability en het auditrapport zijn vrij beschikbaar ter inzage.

NEN 7510

De zorgsector bewerkt en bewaart belangrijke medische en patiëntgegevens. Om ervoor te zorgen dat uw medische gegevens veilig worden bewaard, heeft de NEN (het Nederlands Normalisatie-instituut) de NEN 7510 security standaard in het leven geroepen. We hebben de NEN 7510 tegelijkertijd met de ISO 27001 geïmplementeerd en laten auditen.


back-up

Uw data standaard 3x opgeslagen

Back-up in het kort.

Wij maken standaard gebruik voor het type data, uit full SSD of file & archive storage.
Onze storage-omgeving is volledig redundant uitgevoerd en gebaseerd op Dell EMC PowerEdge servers vanwege hun betrouwbaarheid, stabiliteit en performance. Verder slaan we uw data standaard drie keer op, zonder extra kosten. U kunt een hoge betrouwbaarheid in databeschikbaarheid verwachten.