BAGELS & BEANS"MEDEWERKERS STELLEN HUN VRAGEN RECHTSTREEKS AAN DE PROFESSIONAL!”


“De afgelopen jaren zijn we sterkt gegroeid.” begint Laurens Dekkers, eigenaar Bagels & Beans. “We hebben inmiddels 3 filialen en vinden het zelf nog altijd erg leuk om op de werkvloer te staan. De administratieve werkzaamheden die bij het hebben van personeel komen kijken, zijn dan simpelweg te veel. Alleen al het optellen en registreren van de gemaakte uren verdeeld over de drie filialen was onbegonnen werk. Het online personeelsdossier van Mijnpersoneelsdossier bespaart ons dan ook heel veel werk. En frustratie  

Bovendien hebben medewerkers 24/7 toegang tot hun dossier en een direct aanspreekpunt bij alle vragen. Dat geeft vertrouwen, stelt hen gerust en maakt dat ze met meer plezier komen werken.

Voor mij als ondernemer is het ook fijn om direct met een professional te kunnen sparren. Mijnpersoneelsdossier  kent mijn persoonlijke- en zakelijke belang, we kunnen hierdoor snel schakelen en dat werkt wel zo plezierig!”


mister aqua
"Het plezier van rust in je organisatie!"


“Jarenlang hebben we onze personeelszaken intern geregeld.” vertelt Seppo Hensgens, eigenaar Mr. Aqua. “Dat ging niet altijd zonder slag of stoot en kostte ons bovendien veel tijd en energie. Ieder zijn vak en wij wilden weer bezig zijn met de groei van onze organisatie.

In Mijnpersoneelsdossier  hebben we een persoonlijke en professionele partner gevonden. Ze leveren een totaalpakket waaronder loon- en personeelsadministratie. Het geeft zowel het management als de werknemers duidelijkheid en rust. Ze zijn als objectieve buitenstaander in staat om de ‘emoties’ die gepaard gaan met personeel in goede banen te leiden. Hierdoor ontstaat een constructief gesprek waarbij eenieder weer vooruit kan kijken. Onze mensen zijn sinds de komst van Mijnpersoneelsdossier meer tevreden, werken beter samen en weten waar ze naar toe werken. We hebben steeds meer het gevoel dat we het maximale uit onze mensen en de teams weten te halen. En dat zorgt ervoor dat onze klanten ons beoordelen met een 8,2. Een cijfer dat Mijnpersoneelsdossier  ook zeker verdient!”