Inloggen

Inloggen in mijnpersoneelsdossier.nl via Check Salarissen.

www.check-salarissen.nl

Documenten

  1. Arbeiscontracten
  2. Loonstroken
  3. ID
  4. Loonbelastingverklaring
  5. Beoordelingsformulieren
  6. Bedrijfsregelement
  7. enz, enz..


URENREGISTRATIE

Uren indienen bij mijnpersoneelsdossier via Check Salarissen.

naw gegevens aanpassen

NAW gegevens gemakkelijk aanpassen via het systeem.

BERICHTEN AUTOMATISCH NAAR DE JUISTE E-MAIL MAP

Krijgt u teveel e-mails of vind u het verwarrend dat er e-mail in uw inbox komen van mijnpersoneelsdossier, zorg er dan voor dat de berichten automatisch in de juiste e-mail map komen te staan.

Wil je een map aanmaken waarbij bepaalde berichten automatisch op de juiste plek terechtkomen? In dit geval moet je gebruik maken van “regels”. Maak een nieuwe map aan en zorg voor een duidelijke naam. Sleep voorlopig geen berichten naar je nieuwe map, maar kies voor de optie “regels maken” en klik op “nieuw”.

Ga op een inkomende mail staan met je muis en klik op de rechter muisknop. De volgende afbeelding verschijnt op je scherm. Selecteer REGELS.
Geef de voorwaarde aan die je koppelt aan de berichten die in deze map thuishoren. Wil je zo een map aanmaken waarin je alle correspondentie bewaart met een bepaalde afzender, dan kies je voor “afzender bevat” en voer je het e-mailadres van de afzender in. Nadien geef je rechts aan in welke map de opgegeven berichten bewaard moeten worden. Ten slotte klik je op “regel maken”.

Je e-mail filteren kan ook op basis van andere criteria; je hoeft je niet te beperken tot een map waarin je alle berichten van een bepaalde afzender bewaart. Je kan zo ook makkelijk filteren aan de hand van het onderwerp of de datum waarin het bericht werd verzonden. Vind je die mappen toch maar niets? Dan wis je alles gewoon even en kan je zo weer aan de slag met je vertrouwde postbus.